top of page

Des del juny del 2020 el PIL Riu Ter col·labora amb l'entitat Som Sostre, una organització gironina que vetlla pel dret de les persones sense llar.

Des del PIL Riu Ter preparem quinzenalment 30 racions d'un plat que escollim i preparem entre tots els i les joves. Puntualment, també ens unim a l'equip de Som Sostre per repartir el menjar i poder parlar amb la gent a la qual atenen.

"M'agrada poder participar en aquest projecte perquè puc ajudar a la gent que s'ho està passant malament. És molt dur viure al carrer i no tenir per menjar i m'agrada que nosaltres puguem col·laborar d'alguna manera. Aquest espai em permet compartir coses amb els meus companys a través de la cuina, aprendre el català d'una manera diferent i ajudar a la gent que més ho necessita" Aissa A

SOM SOSTRE

BRIGADA DEL SALABRET

Els joves de PIL Riu Ter van tenir l'oportunitat de poder col·laborar amb l'Associació Brigada del Salabret, que organitza brigades ciutadanes per netejar els espais naturals del nostre entorn més proper alhora que consciencia a la ciutadania de la importància de tenir cura del medi ambient.​

"Em va agradar molt poder ajudar a netejar espais de la ciutat on visc perquè crec que és important que tots intentem fer d'aquest món un lloc millor. La gent de la Brigada del Salabret ens va ensenyar moltes coses, com per exemple a tenir cura del medi ambient sense esperar res a canvi. Estic molt agraït d'haver-hi pogut participar" Imad A.

L'associació internacional Munduko Lagunak, que realitza projectes de sensibilització social i sanitària arreu del món, va oferir als joves de PIL Riu Ter un curs de primers auxilis.

L'objectiu del taller era poder-los donar eines que els permetessin respondre adequadament davant situacions d'urgència i emergència.

Des de llavors, el contacte i la col·laboració entre ambdues entitats s'ha mantingut.

"Em va agradar molt aquesta activitat perquè vaig aprendre moltes coses i ara sabria què fer si algú té una emergència sanitària. A més, ens ho vam passar molt bé fent-ho" Ali S.

PRIMERS AUXILIS

bottom of page