top of page

testimonis

Des de PIL Girona i PIL Riu Ter treballem per la inserció laboral dels joves, dotant-los de formació, eines i estratègies que facilitin la seva inserció al món laboral i els permeti lliurar-se a una vida autònoma i econòmicament independent, que els garanteixi viure dignament i construir-se el seu propi futur.

A continuació us presentem el testimoni d'alguns empresaris del territori que han acollit joves en pràctiques i que també n'han contractat alguns d'ells. 

Natxo Fajardo

Soci Gestoria Teixidor OTA

Des de la seva gestoria, en Natxo va decidir donar una oportunitat a l'O. quan va tenir una vacant. Estan molt contents de comptar amb la seva ajuda i que hagi tingut tan bon resultat.

"És una experiència brutal. Coneixes un perfil de persones amb qui no estem acostumats a tractar."

"Si els dones temps, son gent que adquireixen els coneixements molt ràpid (...) ganes no els falten."

Gerard Formentí 

Responsable de Cannelonia Grup 

La Naoual va fer la pràctiques a Cannelonia, de seguida en Gerard va veure que podia funcionar molt bé a l' empresa i la varen contractar per formar part d' aquesta empresa familiar que no para de créixer.

"Aquestes persones que han tingut unes etapes difícils a la seva vida han madurat molt abans, son perfils més madurs i responsables"

Lluís Vallín i Pau Bonis

Xef i cap de sala del restuarant L'Escabetx

En Lluís i en Pau són els responsables de l' Escabetx, un restaurant en ple Barri Vell de Girona. Van obrir fa menys d' un any amb molt entusiasme i passió per la cuina ben feta. Quan van necessitar una ajudant de cuina van contractar a la Hannan i n'estan més que contents.

"L' arribada de la Hannan va ser com aigua caiguda del cel"

Raquel, ESPLAI CELRÀ

DIRECTORA DE L' ASSOCIACIÓ JUVENIL CELRÀ

La Raquel ens explica un cas ben diferent. L' Azzedine va treballar el passat estiu com a monitor de lleure al casal d' estiu organitzat per l' Esplai Celrà. Va ser una bona experiència per les dues parts. 

" La diversitat és bona no només per nosaltres sino també pels nenes i nenes "

Joan, PERRUQUERIA RISSOS

PROPIETARI DE LA PERRUQUERIA RISSOS

En Joan és perruquer i propietari de la Perruqueria Rissos del centre de Girona. Ens comparteix el seu testimoni com a empresari amb joves en pràctiques en el seu negoci i la seva experiència en aquest procés. 

"Sap català i el parla; ha posat molt de la seva part".

"Aquest noi (Abdessamat) ha estat poquíssim temps i ha après moltíssim"

German, SERVI ABASTO SL

EMPRESARI DEL SECTOR CÀRNIC

En German és el propietari de l'empresa càrnica Servi Abasto SL de Girona. Ens explica el seu testimoni com empleador de joves del projecte PIL i la seva experiència del procés d'inserció laboral d'aquests joves. 

"Estos jóvenes tienen mucho valor añadido."

"Fué una buena decisión contratar a estos chicos, es tal así, que ya tengo dos."

bottom of page