top of page

tEMPS DE fLORS

L'any 2021 ha sigut el primer any en què el nostre projecte ha participat de l'Exposició Girona Temps de Flors, i ho ha fet de la mà de Som Sostre. Ha rebut el nom de Un plat a taula per tothom i es va marcar com objectiu trobar un espai de reflexió conjunta al voltant de la situació que viuen les persones sense llar i comprendre que totes les persones som capaces de constuir una ciutat digne per tothom.

El mural va sorgir arrel de la col·laboració entre els dos projectes que s'han estat donant suport des del 2020 a través del projecte de cuina solidària en el qual es treballen aspectes idiomàtics i instrumentals amb joves nouvinguts.

Vam ocupar la façana de de l'antiga Central Elèctrica El Molí, situada al Carrer Santa Clara.

pARELLES LINGÜÍSTIQUES

El mes de gener del 2021 el Programa d'Inserció Laboral i la Universitat de Girona han iniciat un conveni de col·laboració per possibilitar que els estudiants de la universitat obtinguin crèdits de lliure elecció a través de l'acompanyament idiomàtic d'un jove del PIL. 

De moment, comptem amb tres parelles que queden setmanalment i aprenen català mentre coneixen l'entorn i es coneixen.

"M'agrada molt participar en aquest projecte perquè he conegut a gent nova, aprenc català i conec millor la ciutat on visc. Per mi representa una oportunitat molt important i estic molt content i orgullós de poder formar part de les parelles lingüístiques". Abdelatif K.

expertesa i Transformació social

Des del mes de febrer del 2021 un jove de PIL Riu Ter participa en un projecte pioner a escala europea en què persones de diferents serveis tenen l'oportunitat d'estudiar, en qualitat d'estudiants universitaris, una assignatura del grau d'Educació Social de la Universitat de Girona.

"Poder fer aquesta assignatura representa per mi una oportunitat molt important. Estic molt agraït a la Universitat i crec que estic aprenent molt. Tant de bo algun dia pugui ser educador social!" Azz Iddin J.

bottom of page